Recepty > vepřové maso > vepřové kotlety po maďarsku
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
5 vepřových kotlet, sůl, pepř, sádlo, 1 cibule, 3 rajčata, 3 zelené papriky, 100 g vařeného uzeného masa, 6 vařených brambor, kmín, tvrdý sýr, máslo
Postup přípravy:
Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, na kousku sádla zprudka z obou stran osmahneme a vložíme do pekáče. Na zbylém tuku osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli, rajčata a papriky. Směs přidáme k masu společně s na kostičky nakrájeným uzeným masem a na tenké plátky nakrájenými brambory, nakonec osolíme, okmínujeme, posypeme sýrem a pokapeme máslem. Pekáč přikryjeme a v předem vyhřáté troubě pečeme 20-25 minut.
Další recepty:
maso na gril, vepřová játra na asijský způsob, medová marináda, holandský řízek, segedínský guláš, vepřové nudličky na víně, kotlety v alobalu, vepřové maso po francouzsku, domácí klobásy, krakonošova ohnivá kýta, kotlety se sýrem, plněné vepřové řízky v trojobalu, zavařené vepřové maso, zbojnické špízy, vepřové kotlety
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.