Recepty

Recepty > vepřové maso > vepřové kotlety po maďarsku

Recept - Vepřové kotlety po maďarsku

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

5 vepřových kotlet, sůl, pepř, sádlo, 1 cibule, 3 rajčata, 3 zelené papriky, 100 g vařeného uzeného masa, 6 vařených brambor, kmín, tvrdý sýr, máslo

Postup přípravy:

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, na kousku sádla zprudka z obou stran osmahneme a vložíme do pekáče. Na zbylém tuku osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli, rajčata a papriky. Směs přidáme k masu společně s na kostičky nakrájeným uzeným masem a na tenké plátky nakrájenými brambory, nakonec osolíme, okmínujeme, posypeme sýrem a pokapeme máslem. Pekáč přikryjeme a v předem vyhřáté troubě pečeme 20-25 minut.

Další recepty:
maso na gril, vepřová játra na asijský způsob, medová marináda, holandský řízek, segedínský guláš, vepřové nudličky na víně, kotlety v alobalu, vepřové maso po francouzsku, domácí klobásy, krakonošova ohnivá kýta, kotlety se sýrem, plněné vepřové řízky v trojobalu, zavařené vepřové maso, zbojnické špízy, vepřové kotlety

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.