Recepty > vepřové maso > vepřová bašta s kari omáčkou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Vepřové maso, olej, cibule, kari koření
Postup přípravy:
Na oleji zpěníme cibulku, orestujeme na ní na kostičky nakrájené vepřové maso, zalijeme trochou vody a necháme vařit. Když je maso poloměkké, přidáme 1 - 2 lžičky kari koření a dovaříme. Omáčky musí zůstat trochu na dně.
Podáváme s bramborovými plackami jako přílohou.
Další recepty:
zapečené kotlety s brambory a šlehačkou, těstoviny s fazolemi a vepřovkou, vepřové kotlety, vepřové maso na mrkvi, segedínský guláš, domácí klobásy, nadívaný vepřový řízek, kuře na kari, zapečené vepřové řízky na česneku, paprikový guláš z vepřového plecka, zapečené brambory s vepřovým masem a houbami, těstoviny s vepřovou směsí, kořeněná vepřová plec, katův šleh, palačinky s masovou náplní
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.