Recepty > těstoviny > těstoviny s listovým špenátem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
300 g listového špenátu, 250 g sladké 12% smetany, těstoviny, stroužek česneku, šťáva z poloviny citronu, sekané mandlové lupínky, parmezán, sůl, pepř
Recept na přípravu:
Listy špenátu omyjeme a polovinu z nich rozmixujeme se smetanou, česnekem, polovinou parmezánu, citronóvou šťávou, solí a pepřem. Těstoviny uvaříme podle návodu a promícháme je se špenátovou omáčkou, chvíli prohřejeme na mírném ohni.
Těstoviny podáváme ozdobené čestvými špenátovými listy, mandlovými lupínky a zbytkem parmezánu.
Další recepty:
Špagety Aglio olio e peperoncino s feferonkami.
Zelňačka s klobásou a kyselou smetanou.
Kotlety na šlehačce pečeme v předem vyhřáté troubě.
Smetanové tagliatelle posypané parmezánem.
Těstoviny s houbami čerstvými nebo mraženými.
Těstoviny s tuňákem z konzervy.
Sýrová omáčka s česnekem a těstoviny - česnek oloupeme...
Boloňské špagety jsou klasika světové kuchyně.
Játra na cibulce podáváme s rýží.
Těstoviny se špenátem
Ochutnejte jídlo skvélé chuti, které vám přináší recept těstoviny s listovým špenátem.