Recepty > polévky > sváteční kuřecí vývar
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 kuřecí skelet, kořenová zelenina, neoloupaná cibule, sůl, polévkové koření, pepř, nové koření, eidam, toasty, vejce
Recept na přípravu:
Kuřecí kosti vložíme do hrnce, zalijeme vodou a zprudka přivedeme k varu. Vodu vylijeme a přidáme čistou vodu. Vložíme zeleninu, cibuli, koření a pomalu vaříme na mírném ohni přibližně 1 hodinu. Poté vývar scedíme a dochutíme solí a polévkovým kořením. Z veky a sýra zapečeme v mikrovlnné troubě toasty. Do každého talíře vařícího vývaru vložíme syrový žloutek, pažitku a na vývar položíme zapečený toast.
Další recepty:
Polévka z kuřecích krků ve vývaru.
Bramborová buchta s česnekem.
Sójová sekaná pro jejíž přípravu použijeme granulát.
Dršťková polévka s kořenovou zeleninou.
Rajská omáčka z protlaku.
Falešná dršťková polévka na níž použijeme drůbeží kůži.
Kuřecí vývar s drobením které si připravíme z vajíček.
Bramborová kaše - brambory nakrájíme na malé kousky...
Dršťková omáčka na víně a slanině.
Drožďové knedlíčky do polévky zaváříme.
Zeleninová polévka s knedlíčky
Ochutnejte recept sváteční kuřecí vývar.