Recepty

Recepty > španělská kuchyně > španělský krůtí hrnec

Španělský krůtí hrnec

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

50 dkg krůtího masa, olej, 1 cibule, 1 paprika, 2 stroužky česneku, 2 rajská jablka, 10 dkg šunky, sůl, pepř, bílé víno, olivy

Postup přípravy:

Krůtí maso nakrájíme na kostky a na rozehřátém oleji osmahneme ze všech stran, poté maso vyjmeme, osolíme a opepříme. Na témže oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek na plátky, papriku na nudličky, spařená, oloupaná rajská jablka nakrájená na kostičky a šunku na nudličky, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a za stálého míchání podusíme, poté přidáme osmahlé maso a olivy a vše společně prohřejeme.

Další recepty:
ratatouille, játrová omáčka, lilek po sečuánsku, cuketa po řecku, houbový guláš recept, bramboračka s kroupami, kuřecí kung-pao, kuře na paprice

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.