Recepty > polévky > rychlá fazolová polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
1 konzerva sterilovaných fazolí, 1 lžíce oleje nebo sádla, 1 lžíce hladké mouky, majoránka, sůl, ocet
Postup přípravy:
Na rozehřátém oleji nebo sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a vytvoříme zlatavou jíšku. Zalijeme studenou vodou, rozmícháme a 10 minut povaříme. Přidáme fazole i s nálevem, rozemnutou majoránku (můžeme přidat nakrájenou uzeninu) a ještě chvilku povaříme. Nakonec přidáme sůl a ocet podle chuti.
Další recepty:
gulášová polévka, oukrop, červený boršč, kuřecí vývar s noky, česnečka, kvasnicová polévka, čočková polévka, mrkvová polévka, rychlá rajská polévka, zelňačka s klobásou, bramborová polévka, ruský boršč, vepřový vývar s bramborovými kostičkami, rajská omáčka
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.