Recepty > polévky > řepná polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
červená řepa, 2 dl smetany, lžíce hladké mouky, 1 vejce, sůl, cukr, citronová šťáva nebo ocet
Recept na přípravu:
Červenou řepu oloupeme, nastrouháme a vaříme asi 20 minut do měkka. Poté zahustíme smetanou se lžící hladké mouky, znovu povaříme. Přidáme rozšlehané vejce, ochutíme solí, trochou cukru a citronovou šťávou nebo octem.
Další recepty:
Rychlá rajská polévka, dochutíme ji šlehačkou.
Bramborová kaše s mlékem.
Česnečka se šunkou uvaříme a můžeme nosit na stůl.
Rajská omáčka z protlaku.
Česnečka recept přináší návod na přípravu.
Celerová polévka s vločkami a kmínem kterou ozdobíme na talíři bylinkami.
Sýrová roláda z eidamu.
Hovězí guláš na který použijeme nejlépe kližku.
Paprikový guláš z vepřového plecka - maso nakrájíme na kousky...
Čočková polévka přeje dobrou chuť.
Celerová polévka s vločkami
Ochutnejte recept řepná polévka.