Recepty

Recepty > kuře > rajčata zapečená s drůbeží sekanou

Rajčata zapečená s drůbeží sekanou

Potřebné suroviny:

750 g rajčat, sůl, pepř, 4 stroužky česneku, 50 g másla, 250 g polotovaru na drůbeží sekanou, 2 vejce, pažitka

Postup přípravy:

Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Rozmražený polotovar na drůbeží sekanou doplníme dvěma nastrouhanými stroužky česneku. Máslem vymazanou varnou formu naplníme drůbeží sekanou a povrch poklademe nakrájenými rajčaty. Doplníme je česnekem rozetřeným se solí. Vše zalijeme rozšlehanými vejci s přidáním soli a nadrobno nakrájené pažitky. Zapékáme zvolna ve středně vyhřáté troubě. Podáváme s brambory.

Další jídla:
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Plněné papriky s rajskou omáčkou zahustíme strouhankou.
Obrácené řízky ke kterým podáváme zeleninový salát.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Kuřecí řízky se šunkou a sýrem osmažíme dozlatova.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Husí játra jako minutka s rýží.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Sušená rajčata

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla rajčata zapečená s drůbeží sekanou přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.