Recepty

Recepty > kuře > drůbeží játra na cibulce

Recept na drůbeží játra na cibulce

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

500 g drůbežích jater, 2-3 větší cibule, olej nebo sádlo, mletý pepř, sůl

Postup přípravy:

Nadrobno nakrájenou cibuli vložíme na rozpálený olej nebo sádlo a smažíme, až zesklovatí, poté přidáme játra, zaprášíme černým pepřem a smažíme přibližně 10 minut na co největším plameni, aby se na nich vytvořila opečená kůrka. Průběžně otáčíme a přibližně dvě minuty před koncem smažení játra osolíme. Drůbeží játra na cibulce podáváme s bramborem, hranolky nebo s chlebem.

Další jídla:
Jarní hlávkový salát s olivovým olejem.
Kuřecí rizoto s kari.
Kuře po mexicku podáváme s bramborem nebo rýží.
Hovězí guláš podáváme s knedlíkem
Játra na cibulce dusíme doměkka.
Chilli omáčka je pikantní ochucovadlo.
Kuře na kari koření.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Pikantní kuřecí guláš podáváme s vhodnou přílohou.
Vepřová játra na zázvoru která nakrájíme na nudličky.
Kuře na paprice patří mezi oblíbené úpravy.
Jarní kuřátka s petrželkovým přelivem

Recepty
Drůbeží játra

Recept, podle kterého připravíme pokrm drůbeží játra na cibulce.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.