Recepty

Recepty > polévky > pyré z cizrny

Pyré z cizrny recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 plechovka předvařené cizrny, 1-2 stroužky česneku, 1-2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce citronové šťávy, vývar, sůl

Recept na přípravu:

Do větší mísy nasypeme scezenou a propláchnutou cizrnu. Přidáme trochu vývaru, pokrájené stroužky česneku, olivový olej, lžíci citrónové šťávy a trochu soli. Pomocí tyčového mixéru vše rozmixujeme dohladka a uložíme v chladu, kde necháme pyré z cizrny odležet.

Další recepty:
Zeleninový krém s mlékem.
Houbová polévka se smetanou na talíři ozdobíme zelenou petrželí.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Cuketová polévka s brambory a hráškem.
Polévka z ovesných vloček vařená, až vločky změknou.
Gulášová polévka z mletého masa kterou velmi zvolna necháme provařit.
Zelňačka s cizrnou a zeleninou.
Zelňačka s fazolemi a šlehačkou.
Ruský boršč ke kterému přidáme lžíci zakysané smetany.
Polévka z cizrny hodinu povařená.
Tradiční boršč podáváme ozdobený zakysanou smetanou.
Rajčatová polévka z pyré

Recepty
Motto

Ochutnejte recept pyré z cizrny.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.