Recepty

Recepty > polévky > polévka z cizrny

Recept - Polévka z cizrny

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

300g sušené cizrny, 3 kedlubny, 2 cibule, 1 zeleninový bujón, olej, sůl, pepř, zelená petrželka

Recept na přípravu:

Cizrnu den předem namočíme v litru vody. Druhý den nakrájíme cibuli a kedlubny na malé kostičky, ve větším kastrolu osmažíme na rozpáleném oleji. Poté zalijeme litrem vody, přidáme zeleninový bujón, okapanou cizrnu a 60 minut vaříme, dokud není cizrna měkká. Podle chuti osolíme, opepříme a ihned podáváme.

Při podávání na talíři posypeme sekanou petrželkou.

Další recepty:
Česnečka s bramborami
Hustá dršťková polévka s rohlíkem.
Kuřecí vývar s drobením - kuřecí stehna omyjeme...
Zelné závitky - hlávku zelí uvaříme...
Česnečka se sýrem a šunkou ze zeleninového bujónu.
Dršťková polévka z důkladně propraných drštěk.
Slovenská kyselice - vepřovou plec nebo uzené maso nakrájíme na kostičky...
Drůbeží vývar připravíme z koster a drůbků.
Polévka česnečka vzpruží.
Červený boršč z hovězího a vepřového masa.
Krupičková polévka

Recepty
Polévka z cizrny

Ochutnejte recept polévka z cizrny.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.