Recepty > vepřové maso > ovocný řízek
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
4 kuřecí nebo vepřové řízky, 8 sušených švestek bez pecek, 2 jablka, sůl, pepř, tymián, olej, jehla nebo párátka na upevnění
Postup přípravy:
V silnějších řízcích vytvoříme kapsu, do každé kapsy vložíme 2 švestky a dva plátky jablka. Upevníme jehlou nebo párátky, osolíme, okořeníme a potřeme olejem. Necháme přibližně 1/2 hodiny odležet a poté grilujeme.
Ovocný řízek podáváme s chlebem a jogurtovým dressingem.
Další recepty:
maso na gril, arašídové řízky, vepřové maso na červeném víně, čínské vepřové řízky na pórku, kuřecí řízky v tatarské omáčce, segedínský guláš, vepřové maso na mrkvi, domácí klobásy, krakonošova ohnivá kýta, kotlety se sýrem, plněné vepřové řízky v trojobalu, zbojnické špízy, zavařené vepřové maso, zapečené vepřové řízky se zeleninou, vepřové nudličky na víně
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.