Recepty

Recepty > kuře > olivová játra na víně

Recept na olivová játra na víně

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

500 g kuřecích jater, 1 velká cibule, 1 sáček vypeckovaných zelených oliv, 100 ml vína, 2 lžíce sojové omáčky, lžička solamylu, oregano, mletý pepř, sůl

Postup přípravy:

Cibulku zpěníme na rozpáleném oleji, přidáme kuřecí játra nakrájená na nudličky, opepříme a dusíme. Když jsou játra téměř hotová, přidáme k nim pokrájené olivy. Víno smícháme se sojovou omáčkou, přidáme solamyl, dolijeme vodou do 250 ml, pomalu přilijeme a necháme přejít varem. Nakonec podle chuti dosolíme.

Podáváme s rýží nebo brambory.

Další jídla:
Kuřecí čína s ananasem do které přidáme arašídy.
Francouzské kuře na červeném víně dochutíme barevným pepřem.
Rajská omáčka s hovězím masem které naporcujeme na plátky.
Kuře na divoko podáváme s bramborovou kaší.
Játra na víně podáváme s těstovinami.
Kuřecí čtvrtky na zelenině pečeme 40 minut.
Hovězí guláš podáváme s chlebem.
Rajská omáčka z kečupu s těstovinami.
Úhoř na víně - kousky ryby občas obrátíme.
Pečené kuře na moravance pečeme při 220 °C.
Játra na divoko s brusinkami.
Kuřecí játra na červeném víně

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíme pokrm olivová játra na víně.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.