Recepty > polévky > masové knedlíčky do polévky z mletého masa
Suroviny potřebné pro přípravu:
300 g mletého masa, 1 žemle, 1 lžička másla, 1 malá cibule, 1 vejce, sůl, mletý černý pepř
Recept na přípravu:
Mleté maso rozmícháme s navlhčenou žemlí, lžičkou změklého másla, nastrouhanou cibulí, vejcem, solí a mletým černým pepřem. Tvoříme větší knedlíčky a zavařujeme je do vroucí polévky.
Další recepty:
Originální italský recept na Minestrone kterou posypeme sýrem.
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme v polévce.
Pohanková polévka se zeleninou a vejcem.
Rajská omáčka z protlaku.
Houbovka se smetanou chutná s pečivem.
Boršč s červenou řepou podáváme s chlebem.
Jihočeská bramboračka dochucená octem.
Hovězí vývar se zeleninou ozdobíme pažitkou.
Kulajda ze sušených hub do které přes síto přilijeme smetanu.
Česnečka se sýrem kterým nešetříme.
Oukrop z bramborového vývaru.
Hovězí guláš chutná s chlebem.
Zeleninová polévka s kukuřicí a rajčaty kterou nakonec posypeme koriandrem.
Drožďové knedlíčky do polévky
Masové knedlíčky do polévky z mletého masa mají své chuťové kouzlo.