Recepty

Recepty > polévky > originální italský recept na Minestrone

Originální italský recept na Minestrone

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 brambory, 1 konzerva loupaných krájených rajčat, 1 konzerva pečených bílých fazolí v tomatové šťávě, 1 mrkev, 1-2 stonky řapíkatého celeru, 1 paprika, 1 cuketa, 1 cibule, několik listů kapusty, zelená cibulka, 1 chilli paprička, olivový olej, máslo, vývar, sůl, pepř, strouhaný italský sýr

Recept na přípravu:

Rozehřejeme olej s máslem, na kterém zesklovatíme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev a nakrájený celer a zasmahneme. Přidáme konzervu rajčat, nakrájenou cuketu, papriku a kapustové listy, zalijeme vodou nebo vývarem, osolíme, přidáme nadrobno nakrájenou chilli papričku a uvaříme doměkka. Brambory nakrájíme na malé kostičky a uvaříme je zvlášť. Do hotové polévky přidáme konzervu fazolí, zelenou cibulku a uvařené brambory a prohřejeme.

Originální italskou polévku Minestrone podáváme horkou, posypanou italským sýrem.

Další recepty:
Bílá polévka s vajíčkem uvařeným natvrdo.
Italská rajčatová omáčka z rajčat.
Vajíčková polévka přináší vytříbenou chuť.
Italský chléb focaccia je tradiční jídlo.
Krémová zelňačka zalitá vývarem, kterou podáváme posypanou petrželkou.
Italská zeleninová polévka minestrone s fazolemi.
Česneková polévka s uzeným masem.
Česnečka s bramborami nakrájenými na kostičky.
Vajíčková tlačenka je vaječná varianta klasické pochoutky.
Rychlá česnečka pro rychlou přípravu.
Italské špagety

Recepty
Minestrone

Ochutnejte recept originální italský recept na Minestrone.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.