Recepty

Recepty > omáčky > marináda s jogurtem a tatarkou

Marináda s jogurtem a tatarkou

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 lžíce bílého jogurtu, 2 lžíce tatarky, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce kremžské hořčice, 1 lžíce plnotučné hořčice, 4 lžíce oleje, 1-2 stroužky prolisovaného česneku, 2 lžíce grilovacího koření, sůl (množství soli záleží na tom, jak slané je grilovací koření), větší špetka mletého pepře a chilli - vše smícháme

Jak připravit tento recept:

Smícháním výše uvedených surovit si připravíme marinádu, kterou poté potřeme maso, které necháme do druhého dne marinavot v lednici.

Další recepty:
Majonéza z mléka šlehaná.
Boloňské špagety na které přidáme tymián a bazalku.
Svíčková z králíka se zeleninou.
Medová marináda na maso.
Černá omáčka kterou jíme s chlebem.
Ruský boršč se lžicí zakysané smetany.
Hovězí zadní guláš nakonec dochutíme.
Kuřecí závitky s houbovou omáčkou a vařenou rýží.
Sýrová omáčka s česnekem a těstoviny ke které vmícháme pažitku.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Hovězí guláš podáváme s knedlíkem nebo chlebem.
Majonéza bez vajec z mléka.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Marináda na kuřecí maso

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje marináda s jogurtem a tatarkou a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.