Recepty > polévky > kyselá polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
6 brambor, 1 vejce, 250 ml smetany, sůl, ocet, polohrubá mouka
Recept na přípravu:
Ve slané vodě uvaříme brambory, když jsou měkké trochu je rozšťoucháme a zahustíme. Přidáme rozkvedlané vejce a smetanu a ještě chvilku provaříme. Odstavíme a dochutíme octem, podle individuální chuti dosolíme.
Další recepty:
Bramboračka s houbami - rozehřejeme olej...
Fazolová omáčka - fazole nakrájíme na šikmé kousky.
Bramboračka bez hub.
Fazolová polévka s rajčaty a klobásou.
Kyselá houbová omáčka z čerstvých hub.
Fazolová polévka - fazole necháme několik hodin bobtnat ve vodě...
Zelňačka s klobásou a kyselou smetanou.
Vepřové nudličky s houbami z kýty.
Rajská omáčka s masovými kuličkami z mletého masa.
Ryby nakládané na kyselo - očištěné ryby naporcujeme.
Bramborová polévka
Ochutnejte recept kyselá polévka.