Recepty > polévky > kuřecí česnečka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
1/2 kuřete, masox, česnek
Postup přípravy:
Polovinu kuřete omyjeme, vložíme do hrnce (nejlépe papinova tlakového hrnce), zalijeme vodou, přidáme masox a vaříme až se maso dá lehce oddělit od kostí. Poté kuře vyjmeme z hrnce, maso obereme, rozkrájíme na drobné kousky a vrátíme do polévky, kterou dochutíme prolisovaným česnekem podle individuální chuti.
Další recepty:
zeleninová polévka, žampionový krém, zeleninová dietní polévka, sýrová polévka, polévka s květákovými kuličkami, pařížská cibulová polévka, chlebová polévka, květáková polévka, ruský boršč, česnečka, dršťková polévka, cibulová polévka, čočková polévka, krkonošský boršč
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.