Recepty

Recepty > polévky > krkonošský boršč

Recept - Krkonošský boršč

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

1 sklenice kyselého zelí, 750 - 1000 g vepřového bůčku, 1 mrkev, 1 petržel, kousek celeru, kuličkový pepř, nové koření, bobkový list, 1 sklenice kečupu, sůl, zakysaná smetana

Postup přípravy:

Zelí propláchneme teplou vodou, nakrájíme na menší kousky a vložíme do hrnce s vodou. Bůček nakrájíme na malé kostky a zeleninu na kostičky. Přidáme koření, zalijeme kečupem a vaříme. Když jsou maso i zelenina měkké, osolíme. Krkonošský boršč servírujeme na talíře a ke každé porci přidáme lžičku smetany.

Další recepty:
zeleninová polévka, žampionový krém, frankfurtská polévka, čočková polévka, sýrová polévka, soljanka, žampionová polévka, chlebová polévka, květáková polévka, ruský boršč, česnečka, polévka s květákovými kuličkami, dršťková polévka, rajská omáčka

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.