Recepty > polévky > krupicové knedlíčky do polévky
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 žloutek, 20 g másla, 80 g krupice hrubé, sůl, mletý černý pepř, sekaná zelená petrželka, 1 bílek
Recept na přípravu:
Utřeme žloutek s máslem, přidáme krupici hrubou, trochu soli a mletého černého pepře, sekanou zelenou petrželku a pevný sníh z bílku. Necháme 15 minut stát, pak malými lžičkami vykrajujeme knedlíčky, které zaváříme.
Další recepty:
Originální italský recept na Minestrone kterou posypeme sýrem.
Boršč s červenou řepou podáváme s chlebem.
Jihočeská bramboračka dochucená octem.
Hovězí vývar se zeleninou ozdobíme pažitkou.
Kulajda ze sušených hub do které přes síto přilijeme smetanu.
Česnečka se sýrem kterým nešetříme.
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme v polévce.
Rajská omáčka z protlaku.
Oukrop z bramborového vývaru.
Hovězí guláš chutná s chlebem.
Zeleninová polévka s kukuřicí a rajčaty kterou nakonec posypeme koriandrem.
Pohanková polévka se zeleninou a vejcem.
Houbovka se smetanou chutná s pečivem.
Drožďové knedlíčky do polévky
Krupicové knedlíčky do polévky má své chuťové kouzlo.