Recepty > polévky > játrové knedlíčky do polévky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100g hovězích játer, 10g cibule, strouhanka, 20g hladké mouky, 1 vejce, sůl, pepř, česnek, majoránka
Recept na přípravu:
Na masovém strojku umeleme játra a cibuli, přidáme vejce, strouhanku, utřený česnek se solí, pepř, hladkou mouku a trochu majoránky. Směs důkladně promícháme. Lžičkou tvoříme knedlíčky, které zaváříme v polévce.
Další recepty:
Čínská polévka z kuřecích křídel.
Domácí nudle do polévky podle tradiční receptury.
Polévka z rybích hlav - rybí hlavy vložíme do litru a půl vody...
Hovězí vývar se zeleninou z hovězích žeber.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky z drůbežích jater.
Žampionový krém - nadrobno nakrájíme cibuli...
Rajská omáčka s hovězím masem které vložíme do vody...
Polévka z kuřecích krků - krky vložíme do hrnce...
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky - hovězí maso zalijeme vodou...
Recept čínské nudle, které jsou tradiční jídlo.
Domácí klobásy z vepřové plece.
Ochutnejte recept játrové knedlíčky do polévky.