Recepty

Recepty > játra > játrová omáčka s masem a noky

Játrová omáčka s masem a noky

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné ingredience:

40 dkg vepřových jater, 1 cibule, 50 dkg hovězího předního masa, hovězí vývar, stroužek česneku, 1/2 lžičky majoránky, hladká mouka, tuk, sůl

Postup přípravy:

Hovězí maso uvaříme doměkka v tlakovém hrnci. Zvlášť si uvaříme játra. Na rozpáleném tuku osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli, zasypeme lžičkou mouky. Zalijeme půl litrem vývaru (z jater), uvařená játra nastrouháme najemno do vývaru, přidáme sůl, rozetřený česnek a majoránku. Provaříme. Do hotové omáčky přidáme hovězí maso a necháme přejít varem.

Játrová omáčka s masem a noky chutná s krupicovými noky.

Recepty na další jídla:
Zeleninové karbanátky podáváme se zeleninovým salátem.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky kterou podáváme s bílým pečivem.
Kuře na paprice s noky promícháme na rozpáleném sádle s trochou smetany.
Játra na cibulce dusíme doměkka.
Játrová omáčka z vepřových jater, jíšky a koření.
Játra na víně chutnají.
Hovězí guláš podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.
Krupicové noky do polévky propláchneme ve studené vodě.
Velikonoční nádivka oživí svátky jara.
Játrová omáčka z kuřecích jater kterou povaříme 20-30 minut.
Hamburská omáčka chutná podávaná s houskovým knedlíkem.
Játrová omáčka z hovězích jater

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je již hračka připravit pokrm játrová omáčka s masem a noky.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.