Recepty > polévky > houbová kulajda
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
125 g másla, 3 lžíce hladké mouky, 1 litr mléka, 3 brambory, 2 vejce, houby, kopr, ocet, sůl, pepř
Recept na přípravu:
Z rozehřátého másla a mouky vytvoříme jíšku, přilijeme mléko, přidáme na kostičky nakrájené brambory a houby a vaříme do měkka. Poté rozšleháme vejce, do kterého přidáme najemno nakrájený kopr, dochutíme solí, pepřem a octem.
Další recepty:
Kyselá houbová omáčka je dochucena octem.
Bramborová buchta s česnekem.
Cibulačka kterou ozdobíme petrželkou.
Sójová sekaná pro jejíž přípravu použijeme granulát.
Dršťková polévka s kořenovou zeleninou.
Falešná dršťková polévka na níž použijeme drůbeží kůži.
Kuřecí vývar s drobením které si připravíme z vajíček.
Koprová kulajda - brambory nakrájíme na kostičky...
Houbová polévka z čerstvých hub.
Chléb z kvásku upečeme v troubě.
Cibulačka s osmaženým chlebem
Ochutnejte recept houbová kulajda.