Recepty > omáčky > hermelínová omáčka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
máslo, hladká mouka, 200 g hermelínu, 1 litr mléka, sůl, pažitka, 3 polévkové lžíce smetany na vaření
Jak připravit tento recept:
Z másla a mouky si připravíme jíšku, přidáme nakrájený hermelín, mléko, smetanu, osolíme a ušleháme do hladka. Poté do omáčky přidáme nakrájenou pažitku.
Další recepty:
Hermelínová pomazánka s vajíčkem do které přidáme podle konzistence mléko.
Játrová omáčka s rýží kterou uvaříme dle návodu na balení.
Nakládaný hermelín s cibulí a feferonkou.
Borůvkový koláč s tvarohem upečeme do zlatova.
Pečené vepřové maso se zeleninou v hořčičné omáčce podáváme s houskovým knedlíkem.
Boloňské špagety ke kterým nakonec přidáme tymián a bazalku.
Smažený hermelín se šunkou osmažíme z obou stranan dozlatova.
Boloňská omáčka na špagety které podáváme posypané strouhaným sýrem.
Domácí tatarka potěší chuťové pohárky.
Kuřecí nudličky s hermelínem dochutíme solí a pepřem.
Dozvíte se, jak připravit chilli omáčku tak, aby náležitě pálila.
Znojemský guláš podáváme s vhodnou přílohou.
Kuřecí nudličky v hořčičné omáčce podlijeme trochou vody.
Hermelínová pomazánka
Dozvíte se zde, jak se připravuje hermelínová omáčka a recept na ni.