Recepty

Recepty > polévky > fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

barevné fazole, mrkev, masox, cibule, sádlo, hladká mouka, zakysaná smetana, mletá sladká paprika, sůl

Recept na přípravu:

Fazole necháme namočené nejlépe do druhého dne. Ještě jednou je propláchneme a ve vodě je spolu s pokrájenou mrkví a cibulí uvaříme doměkka. Ze sádla a hladké mouky si upražíme jíšku, rozředíme ji vlažným vývarem z fazolí a přilijeme do polévky. Přidáme masox, dochutíme solí a znovu povaříme. Hotovou polévku na talíři ozdobíme lžicí zakysané smetany a několika kolečky čerstvé cibule.

Další recepty:
Jemná cibulačka do které přidáme mléko s rozšlehaným vejcem.
Boršč s červenou řepou dochutíme kořením a česnekem.
Fazolová polévka od babičky každý si nabere, kolik mu vyhovuje.
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky do které přidáme vegetu pro dochucení.
Mexická fazolová polévka vaříme do úplného změknutí masa.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Fazolová omáčka do které přidáme kopr.
Ukrajinský boršč podáváme s kopečkem zakysané smetany.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou s knedlíky nebo chlebem.
Fazolová polévka z bílých fazolí s umíchanými vajíčky.
Cibulačka z červené cibule podávaná se zapečenými sýrovými toustíky.
Vegetariánská fazolačka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept fazolová polévka se zakysanou smetanou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.