Recepty > hovězí maso > 4
Recepty na přípravu chutných jídel z hovězího masa.
Hovězí plátky na houbách jako hlavní chod, plátky masa nařízneme na okrajích...
Hovězí maso po burgundsku je pomalu dušené hovězí maso v červeném víně. Tento recept má kořeny ve starofrancouzské kuchyni.
Burgundský guláš s houbami, cibulky rozčtvrťte...
Hovězí po burgundsku z levného masa, rozehřát olej ve velkém těžkém hrnci...
Hovězí po mexicku, maso nakrájené na kostičky osolíme...
Guláš z hovězího masa které opláchneme, osušíme a případně zbavíme tuhých blan a šlach...
Barevný guláš, na oleji osmažíme na půlkolečka nakrájenou cibuli...
Guláš flamendr, maso nakrájíme na nudličky...
Guláš se žampiony a vínem, maso opláchneme a nakrájíme...
Slovenský guláš z dvojího masa, hovězí i vepřové maso pokrájíme na větší kostky...
Mexický guláš se sýrem, nejdříve si opláchneme a osušíme maso...
Zapečený guláš, dáme vařit těstoviny...
Farmářský guláš z kližky, sušené houby namočíme do vody...
Romský guláš, na tuku osmahneme nakrájenou cibuli...
Ukrutný guláš, omyjeme maso a nakrájíme jej na kostky...
Plzeňský guláš, na tuku zpěníme nakrájenou cibuli...
Kotlíkový guláš, cibuli osmahneme na sádle...
Hovězí guláš s houbami, nejdříve oloupeme cibuli...
Mix guláš, nejdříve si připravíme všechny suroviny...
Jehněčí guláš s rajčaty, na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli...
Kapucínský guláš, cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky...
Paprikáš s noky, oloupeme cibuli a nakrájíme na kolečka...
Guláš z hájovny, maso očistíme, opereme a nakrájíme...
Jelení kotlíkový guláš, maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na klínky...
Hovězí líčka na gril, maso nakrájíme na větší kusy...
Hovězí líčka na červeném víně a anglické slanině podáváme a bramborovou kaší.
Hovězí na víně, maso nakrájíme na větší kousky...
Hovězí plátky na houbách v troubě, maso nakrájíme na 5-6 plátků...
Buvolí závin - maso, rozklepeme plát buvolího masa...
Guláš, maso nakrájíme na kostky...
Drátenický guláš podáváme s chlebem nebo pečivem.
Chilli guláš, na rozpáleném sádle nebo oleji orestujeme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso...
Guláš mix podáváme s brambory, těstovinami, houskovými nebo bramborovými knedlíky či chlebem...
Pašerácký guláš, žampiony oloupeme, nakrájíme na plátky a podusíme na kousku másla...
Gulášový hrnec podáváme s chlebem.
Debrecínská z hovězího masa, do omytého špalíčku masa vytvoříme po vláknu otvory a vtlačíme do nich párek...
Hovězí nadivoko, maso nakrájíme, orestujeme...
Hovězí ala zvěřina, na slanině a cibuli orestujeme maso...
Hovězí perkelt s fazolemi které namočíme přes noc do studené vody, scedíme, zalijeme vodou...
Hovězí s moravankou podáváme s houskovými nebo bramborovými knedlíky.
Koprovka s hovězím masem které uvaříme doměkka v Papinově tlakovém hrnci...
Námořnické ragú zdobíme plátky vařeného vejce.
Rajská omáčka s hovězím z tlakového hrnce, vyndáme z vývaru a přikryté si odložíme stranou...
Ďáblovy roštěnky naklepeme, nařízneme, potřeme olejem...
Esterházy, plátky na okrajích nakrojíme, aby se nekroutily...
Italské roštěnky naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme mletým pepřem...
Roštěnky na houbách které namočíme den předem do téměř studené vody...
Roštěnky na paprice podáváme s rýží, knedlíky nebo jinou vhodnou přílohou.
Roštěnky na víně naklepeme, osolíme, opepříme mletým pepřem...
Milánské roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme mletým pepřem, posypeme oreganem...
Hovězí maso 2 3 4 5
Recepty z tohoto druhu masa rozehrají svoji chuť.