Recepty > polévky > drožďové knedlíčky do polévky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100g čerstvého droždí, 30g másla, 1 menší cibule, 2 lžíce strouhanky, sůl, pepř
Recept na přípravu:
Na rozpáleném oleji zpěníme na drobné kostičky nakrájenou cibuli. Rozdrobíme do ní droždí a vše opražíme dozlatova. Poté přidáme strouhanku, nadrobno pokanou petrželku, sůl, mletý pepř a vše důkladně prohněteme. Z takto připraveného těsta tvoříme knedlíčky, které zaváříme v polévce.
Další recepty:
Česnečka s bramborami
Kuřecí vývar s drobením - kuřecí stehna omyjeme...
Játrové knedlíčky do polévky z hovězích jater.
Česnečka se sýrem a šunkou ze zeleninového bujónu.
Hustá dršťková polévka s rohlíkem.
Slovenská kyselice - vepřovou plec nebo uzené maso nakrájíme na kostičky...
Dršťková polévka z důkladně propraných drštěk.
Drůbeží vývar připravíme z koster a drůbků.
Polévka z cizrny kterou si předem namočíme ve vodě.
Červený boršč z hovězího a vepřového masa.
Krupičková polévka
Ochutnejte recept drožďové knedlíčky do polévky.