Recepty > omáčky > dip ze zakysané smetany
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
zakysaná smetana, bylinky, česnek, sůl, mletý bílý pepř, hořčice, jarní cibulka
Jak připravit tento recept:
Do zakysané smetany vmícháme nasekané (nejlépe čerstvé) bylinky, které máme k dispozici, prolisovaný česnek, sůl, pepř, lžičku hořčice, můžeme přidat i nakrájenou nať jarní cibulky.
Další recepty:
Hlíva ústřičná v čínském karamelu lehce promícháme a opečeme.
Dip k masu necháme vychladit.
Nadýchaný perník polijeme čokoládou.
Ruský boršč do kterého přidáme lžíci zakysané smetany.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Bylinková majonéza kterou dochutíme.
Italská rajčatová omáčka přikrytá poklicí.
Kuře na skořici pečeme, dokud není kůrčička zlatohnědá.
Špagety Carbonara česky uhlířské.
Kuře pečené na zakysané smetaně podáváme s vařenými bramborami a kompotem.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Majonézový dip doochutíme solí, pepřem a cukrem.
Brusinková omáčka k masu
Dozvíte se zde, jak se připravuje dip ze zakysané smetany a recept na přípravu.