Recepty > omáčky > dip ke steaku
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
zakysaná smetana, tatarská omáčka, cibulka, rajče, tavený sýr, mořská sůl, pepř 4 barev, chilli a česnek (koření), koření na Steak
Jak připravit tento recept:
Všechny přísady smícháme. Cibulku nakrájíme nadrobno, rajče na poloviny a podáváme k hovězímu steaku.
Další recepty:
Medové kuře pečeme za občasného polévaní.
Dip z avokáda rozmixujeme.
Rajčatová polévka s bazalkou kterou ozdobíme šlehačkou.
Jogurtové kuře s opečenými brambory.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Dip s hořčicí necháme vychladit a podáváme.
Česneková omáčka k vařenému či uzenému masu.
Rajčatový koláč podáváme horký s podmáslím nebo acidofilním mlékem.
Kuřecí maso na zelí s galuškami.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Losos pečený v pomerančové šťávě s mandlemi a vařenými brambory.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Dip je omáčka k masu pečenému, grilovanému...
Omáčka ke steaku
Dozvíte se zde, jak se připravuje dip ke steaku a recept na přípravu.