Recepty

Recepty > kuře > medové kuře

Recept na medové kuře

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

1 kuře, 5 polévkových lžic medu, sůl, hrst sušených švestek, hrst sušených meruněk, hrst nahrubo nakrájených mandlí, směs koření na pečené kuře

Postup přípravy:

Kuře vložíme na pekáče, osolíme, okořeníme kořením na pečené kuře, pomažeme medem a přidáme švestky, meruňky a mandle. Pekáč s kuřetem vložíme trouby předem vyhřáté na teplotu 170°C a za občasného polévaní vlastní vypečenou šťávou pečeme, dokud není maso hotové. Dobrou chuť.

Další jídla:
Kuře pečené na zelí podáváme s bramborovými knedlíky.
Kachní stehna se zelím ochutíme kmínem.
Rajská omáčka z kečupu je rychle hotova.
Ořechová bábovka s marmeládou a jablkem.
Francouzské kuře s lilkem bazalkou a tymiánem.
Kuřecí prsíčka na zelí pečeme v troubě.
Medová marináda na maso.
Kuře na paprice patří mezi oblíbené úpravy.
Pečená kachna s jablky a zelím na červeném víně.
Kuřecí maso na kari podáváme s rýží
Rybízové řezy necháme vychladit.
Kuře na sladko s rybízovou marmeládou

Recepty
Medové kuře

Recept, podle kterého připravíme pokrm medové kuře.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.