Recepty

Recepty > omáčky > dip ke grilovámí

Dip ke grilovámí recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

zakysaná smetana, bylinky, česnek, sůl, mletý bílý pepř, hořčice, jarní cibulka

Jak připravit tento recept:

Do zakysané smetany vmícháme nasekané (ideálně čerstvé) bylinky, které máme k dispozici, prolisovaný česnek, sůl a pepř, lžičku hořčice, můžeme přidat i nakrájenou nať jarní cibulky. Dip používáme při grilování k masům, zelenině a dalším pochoutkám.

Další recepty:
Jogurtové kuře s opečenými brambory.
Kuřecí maso na zelí s galuškami.
Dip s hořčicí necháme vychladit a podáváme.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Medové kuře pečeme za občasného polévaní.
Dip z avokáda rozmixujeme.
Rajčatová polévka s bazalkou kterou ozdobíme šlehačkou.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Česneková omáčka k vařenému či uzenému masu.
Rajčatový koláč podáváme horký s podmáslím nebo acidofilním mlékem.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Grilovaná vepřová krkovice naložená ve vinném octu kterou z obou stran grilujeme.
Dip je omáčka k masu pečenému, grilovanému...
Brusinková omáčka ke grilovanému masu

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje dip ke grilovámí a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.