Recepty > omáčky > dip ke grilovámí
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
zakysaná smetana, bylinky, česnek, sůl, mletý bílý pepř, hořčice, jarní cibulka
Jak připravit tento recept:
Do zakysané smetany vmícháme nasekané (ideálně čerstvé) bylinky, které máme k dispozici, prolisovaný česnek, sůl a pepř, lžičku hořčice, můžeme přidat i nakrájenou nať jarní cibulky. Dip používáme při grilování k masům, zelenině a dalším pochoutkám.
Další recepty:
Jogurtové kuře s opečenými brambory.
Kuřecí maso na zelí s galuškami.
Dip s hořčicí necháme vychladit a podáváme.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Medové kuře pečeme za občasného polévaní.
Dip z avokáda rozmixujeme.
Rajčatová polévka s bazalkou kterou ozdobíme šlehačkou.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Česneková omáčka k vařenému či uzenému masu.
Rajčatový koláč podáváme horký s podmáslím nebo acidofilním mlékem.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Grilovaná vepřová krkovice naložená ve vinném octu kterou z obou stran grilujeme.
Dip je omáčka k masu pečenému, grilovanému...
Brusinková omáčka ke grilovanému masu
Dozvíte se zde, jak se připravuje dip ke grilovámí a recept na přípravu.