Recepty > polévky > bramborová polévka s tatarskou omáčkou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 brambory, 2 lžíce mrkve, 1 vejce, 50 ml hotové světlé jíšky, 2 lžíce tatarské omáčky, 1 zeleninový bujón, sůl, zelená petrželka
Recept na přípravu:
Na drobné kostičky na krájené brambory a na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev vložíme do hrnce, zalijeme jedním litrem studené vody, osolíme a vaříme 15 minut. Když jsou brambory měkké, zahustíme polévku jíškou, přidáme bujón a polévku 3 minuty povaříme. V 200 ml studené vody si rozmícháme vejce a 2 lžíce tatarské omáčky a takto vytvořenou směs vlijeme do polévky, krátce povaříme a odstavíme. Bramborovou polévku s tatarskou omáčkou ozdobíme při podávání na talíři nadrobno posekanou petrželkou.
Další recepty:
bramborová polévka, žloutková kolečka, žloutková polévka se sýrem, smetanové tagliatelle (Tagliatelle alla crema), kuřecí vývar s drobením, těstoviny s houbami, cuketová polévka se zeleninou, kuřecí polévka, koprová kulajda, česnečka, drůbeží vývar s rýží, jemná bramborová polévka, česneková omáčka, žampionový krém
Ochutnejte recept bramborová polévka s tatarskou omáčkou.