Recepty > španělská kuchyně > barcelonský hrnec
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
50 dkg hovězího mletého masa, 1 cibule, olej, sůl, pepř, sladká paprika, 1 sklenka červeného vína, 2 papriky, 6 vařených brambor
Postup přípravy:
Na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme mleté maso, přidáme sůl a pepř, zaprášíme paprikou a za stálého míchání orestujeme. Poté podlijeme vínem, přidáme papriky nakrájené na nudličky a podusíme do měkka. Zapékací misku vyložíme nejprve plátky uvařených brambor, poté připravenou masovou směsí a tyto vrstvy střídáme. Misku vložíme do trouby a zapečeme.
Další recepty:
kuřecí kung-pao, játrová omáčka, španělský krůtí hrnec, houbový guláš, pomerančový salát s olivami, kuře na paprice, ratatouille, andaluská rýže
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.