Recepty > polévky > bačovská polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
horký vývar z halušek (můžeme v něm nechat několik halušek), slanina, 1 cibule, pórek, sůl, mletý pepř, majoránka
Recept na přípravu:
Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme. Na vyškvařené slanině osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli, rozdělíme do talířů, posypeme pórkem a zalijeme horkým vývarem dochuceným solí, pepřem a majoránkou. Bačovskou polévku podáváme s chlebem.
Další recepty:
Česnečka s vajíčkem posypaná ementálem.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou.
Hovězí guláš na červeném víně s vařenou rýží.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Zeleninová polévka s nudlemi posypaná parmezánem.
Zelňačka s fazolemi a šlehačku.
Hovězí maso na pivě podle hustoty omáčky dolijeme pivem.
Hrstková polévka zahuštěná jíškou.
Zeleninová polévka se zelím a brambory.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky chutná s bílým pečivem.
Zelňačka s klobásou
Ochutnejte recept bačovská polévka.