Recepty > polévky > avokádová polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 avokáda, 1 cibule, 2 lžíce másla, 1 smetana, sůl, pepř, 1 litr vody nebo vývaru
Recept na přípravu:
Vnitřky avokáda vybereme. Cibuli nakrájíme a zpěníme na rozehřátém másle, přidáme avokádo a krátce osmažíme. Poté zalijeme vodou nebo vývarem, lehce osolíme a opepříme a asi 20 minut vaříme. Nakonec zjemníme smetanou.
Další recepty:
Zeleninový boršč podáváme se zakysanou smetanou.
Kulajda s koprem a vejci přidáme do ní cukr.
Zelňačka s klobásou ke které můžeme přidat cukr.
Zelňačka s uzeným masem na drobné kostičky.
Francouzská bramboračka kterou 15 minut vaříme.
Boršč s klobásou přelijeme zakysanou smetanou.
Gulášová polévka z mletého masa dochucená polévkovým kořením.
Ruský boršč je tradiční ruský pokrm.
Rajská polévka s těstovinami které uvaříme podle návodu.
Rajská omáčka s hovězím masem nakrájeným na plátky.
Rajčatová česnečka s osmaženými kostičkami chleba.
Drůbeží drůbková polévka
Ochutnejte recept avokádová polévka.