Recepty

Recepty > polévky > francouzská bramboračka

Recept - Francouzská bramboračka

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 masové bujóny, 4 brambory, 250 ml smetany, 2 vaječné žloutky, sůl, pepř, majoránka, petrželka, pažitka

Recept na přípravu:

Brambory nastrouháme na hrubé nudličky, zalijeme 1,5 litrem vody, přidáme masox, přivedeme k varu a 15 minut vaříme. Poté do polévky přimícháme smetanu s rozkvedlanými žloutky, ještě krátce povaříme a dochutíme solí, pepřem a majoránkou.

Při podávání posypeme nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.

Další recepty:
Česnečka s bramborami
Kuřecí vývar s drobením - kuřecí stehna omyjeme...
Játrové knedlíčky do polévky z hovězích jater.
Babiččina bramboračka s květákem.
Hustá dršťková polévka s rohlíkem.
Dršťková polévka z důkladně propraných drštěk.
Drůbeží vývar připravíme z koster a drůbků.
Slovenská kyselice - vepřovou plec nakrájíme na kostičky...
Polévka z cizrny kterou si předem namočíme ve vodě.
Drožďové knedlíčky do polévky ve které je zavaříme.
Krupičková polévka

Recepty
Bramboračka

Ochutnejte recept francouzská bramboračka.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.