Recepty

Recepty > kuře > drůbeží drůbková polévka

Drůbeží drůbková polévka

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

drůbeží droby, sůl, kuličkový pepř, nové koření, hřebíček, kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), cibule, česnek, vejce, zelená petrželka, pažitka

Postup přípravy:

Drůbeží droby vložíme do hrnce naplněného vodou, osolíme, okořeníme, uvedeme do varu a uvaříme do měkka. Uvařený vývar scedíme, vrátíme na oheň, přidáme nakrájenou zeleninu, cibuli, česnek a vaříme až je zelenina měkká. Poté přidáme obrané a nakrájené maso s drobů a rozšlehaná vejce a odstavíme. Nakonec přidáme nasekanou petrželku a pažitku.

Další jídla:
Játra po čínsku se zeleninou.
Kuřecí játrová paštika kterou necháme vychladnout ve formě.
Bramborový salát necháme odležet.
Játra na cibulce podáváme s rýží.
Kuře ala kachna pečeme na zelí.
Kuřecí roláda pečená v alobalu.
Drůbeží vývar se zavářkou.
Zapečené těstoviny s kuřecím masem posypeme strouhaným sýrem.
Játra na divoko podáváme s rýží nebo bramborami.
Pečené kuře na moravance, kečupu, pivu a masoxu.
Drůbková polévka s houbami a zeleninou.
Jemná paštika z drůbežích jater

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit pokrm drůbeží drůbková polévka.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.