Recepty

Recepty > kuře > zapékané drůbky s rajčaty

Zapékané drůbky s rajčaty

Potřebné suroviny:

40 g másla, 300 g drůbků, 250 g rajčat, sůl, 2 vejce, 40 g tvrdého sýra, citron, petrželka na ozdobu

Postup přípravy:

Skleněnou nebo porcelánovou varnou misku vymažeme máslem a vyložíme natenko nakrájenými rajčaty, vyplníme na nudličky nakrájeným vykostěným masem, zalijeme rozšlehanými osolenými vejci a povrch posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme také jen asi 10 minut a podáváme ozdobené petrželkou a výsečí citronu.

Další jídla:
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Francouzská pórková polévka s kostičkami opražené housky.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Husí játra jako minutka s rýží.
Kuře na kari ochutíme solí.
Studená rajčatová polévka

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla zapékané drůbky s rajčaty přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.