Recepty

Recepty > polévky > žampionová polévka s jarními cibulkami

Recept - Žampionová polévka s jarními cibulkami

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

žampiony, brambory, jarní cibulky, máslo, hladká mouka, zeleninový vývar, smetana, polévkové koření, kmín, bílý pepř, sůl

Recept na přípravu:

Rozehřejeme máslo a lehce na něm osmahneme nadrobno pokrájenou bílou část cibulky, přidáme na plátky nakrájené žampiony, které osmažíme. Přisypeme hladkou mouku, kterou opražíme dorůžova, zalijeme vývarem, přidáme na menší kostičky nakrájené brambory s kmínem a vaříme 20 minut na mírném ohni. Polévku dochutíme solí, pepřem a polévkovým kořením a nakonec zjemníme smetanou, kterou v polévce jen prohřejeme.

Polévku podáváme ještě teplou, zdobenou zelenou částí jarních cibulek.

Další recepty:
žampionová polévka, krémová žampionová polévka, ruský boršč, hlívový guláš, koprová kulajda, boloňské špagety, boršč ze tři druhů masa, polévka ze surimi tyčinek, houbový guláš, česnečka recept, brokolicová polévka, smaženice z hub, houbová polévka, pivní polévka s chlebem

Recepty
Žampionová polévka

Ochutnejte recept žampionová polévka s jarními cibulkami.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.