Recepty > polévky > žampionová polévka s bramborem a fazolí
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
200g brambor, 100g žampionů, červené fazole ve slaném nálevu, kmín, bujón, světlá jíška, sušená petrželka, slunečnicový olej
Recept na přípravu:
Brambory nakrájíme na menší kostičky, žampiony nakrájíme na plátky, vložíme do vroucí osolené vody a kmínem a uvaříme téměř do měkka. Poté zahustíme jíškou, přidáme bujón a povaříme. Na závěr přidáme do polévky petrželku, fazole i s nálevem a olej, necháme přejít varem a pak již zbývá jen popřát dobrou chuť.
Další recepty:
žampionová polévka, ruský boršč, baskické fazole, boloňské špagety, boršč ze tři druhů masa, žampionová polévka s brambory, houbový guláš, česnečka recept, brokolicová polévka, smaženice z hub, houbová polévka, pivní polévka s chlebem, krémová žampionová polévka, koprová kulajda
Ochutnejte recept žampionová polévka s bramborem a fazolí.