Recepty

Recepty > vepřové maso > vepřové kotlety s lečem

Recept - Vepřové kotlety s lečem

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 vepřové kotlety bez kostí, olej, 1 cibule, pepř, sůl, 5 lžic rajského protlaku nebo kečupu, 1 balení zeleninového leča, 8 stroužků česneku, 1 dcl piva, oregano

Postup přípravy:

Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme opepřené a osolené kotlety, které osmahneme z obou stran. Poté kotlety vyjmeme a do výpeku přidáme rajský protlak, zeleninové lečo, drcený česnek a pivo a 5 minut mírně dusíme. Dochutíme pepřem, solí a oreganem. Maso vrátíme zpět a necháme prohřát.

Na talíř klademe po dvou topinkách potřených česnekem, na které poklademe kotlety, lečovou směs a posypeme strouhanou Nivou. Ozdobíme feferonkou.

Další recepty:
vepřo knedlo zelo, ohnivé minutky, svíčková z vepřového bůčku, segedínský guláš, zapečené vepřové kotlety, vepřové maso dušené v zelí, vepřová krkovice, zapečené vepřové plátky s okurkou, houbový guláš, roštěnka z vepřové kotlety, sekaná v županu, svíčková omáčka na smetaně, zapečené vepřové balíčky

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.