Recepty

Recepty > zelí > vepřové maso dušené v zelí

Vepřové maso dušené v zelí

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Ingredience potřebné pro přípravu:

500 g vepřového masa, 1 hlávka zelí, cibule, sůl, olej, 20 g mouky

Postup přípravy:

Nadrobno pokrájenou cibuli necháme zpěnit na oleji, přidáme na kousky nakrájené maso, osolíme a dusíme. Mezitím nakrájíme zelí, přidáme k masu a pokračujeme v dušení. Zaprášíme moukou a povaříme. Dle potřeby podlijeme vodou.

Další recepty:
bůček na zelí, zelí s rajčatovým protlakem, houbový guláš, kyselé zelí na čínský způsob

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.