Recepty > vepřové maso > vepřová panenka na víně
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Vepřová panenka, sůl, pepř, olej, 1 dcl bílého vína, 3 lžičky sojové omáčky, 250 ml smetany
Postup přípravy:
Panenku nakrájíme na kolečka, osolíme, opepříme, osmažíme na rozpáleném oleji a vyjmeme. Do pánve nalijeme bílé víno a sojovou omáčku, po chvíli přilijeme smetanu a mícháme do zhousnutí, poté vložíme zpět panenku a prohřejeme.
Vepřovou panenku na víně podáváme s rýží.
Další recepty:
vepřová panenka na švestkách s provensálským přelivem, vepřové kotlety na houbách, vepřová roláda s pórkem a Hermelínem, vepřové plecko na žampionech, džuveč, vepřové kotlety, zapečená vepřová krkovice, zapečené mexické plátky, plněné vepřové řízky v trojobalu, vajíčková tlačenka, velikonoční nádivka, domácí klobásy, debrecínské vepřové kotlety
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.