Recepty > kuře > toasty s pikantní drůbeží míšeninou
Potřebné suroviny:
50 g másla, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 4 papriky, 1 pálivá paprička, sůl, 400 g vařeného drůbežího masa i drůbků, 4 lžíce rajčatového protlaku, petrželka na ozdobu, polovina veky nebo 12 plátků toustového chleba, tuk na opečení
Postup přípravy:
Na rozehřátém másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhaný česnek, nakrájenou papriku i se semeny, papričku, sůl. Podlijeme a krátce podusíme. Pak přidáme nakrájené maso, rajčatový protlak, dobře promícháme a podáváme na chlebu, na opečených plátcích veky nebo na toastovém chlebu.
Další jídla:
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Husí játra jako minutka s rýží.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Kuře na kari ochutíme solí.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Francouzská pórková polévka s kostičkami opražené housky.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Studená rajčatová polévka
Recept na přípravu jídla toasty s pikantní drůbeží míšeninou přináší na talíř svoji chuť.