Recepty > ryby > tatarák z lososa
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
300 g čerstvého filetu z lososa, 100 g sýru Niva, hrst nakládaných černých oliv, worcestrová omáčka, limetka nebo citron
Postup přípravy:
Maso z lososa naškrábeme ostrým nožem. Sýr Niva a olivy nakrájíme na drobné kousky. Smícháme, zakápneme worcestrovou omáčkou a šťávou z limetky nebo citronu a vložíme alespoň na hodinu do lednice odležet. Tatarák z lososa mažeme na topinky.
Další recepty:
halibut s olivami v sýrové omáčce, ryby nakládané na kyselo, úhoř na víně, makrela na paprice, treska s rajčaty
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.