Recepty

Recepty > ryby > halibut s olivami v sýrové omáčce

Recepty - Halibut s olivami v sýrové omáčce

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

plátek masa z ryby halibut, červená cibulka, olivový olej, mořská sůl, oregano, 100 ml bílého vína, trojúhelníček smetanového sýra, zelené olivy, 2 rajčata

Postup přípravy:

Plátek halibuta a nadrobno nakrájenou červenou cibulku vložíme na pánev s rozpáleným olejem a necháme smažit po obou stranách přibližně 3 minuty. Poté ho podlijeme bílým vínem, přidáme oregano, sůl, dusíme 2 minuty a vložíme sýr, který necháme rozpustit. Na talíři halibuta polijeme sýrovou omáčkou, obložíme nakrájenými rajčaty a posypeme nakrájenými olivami. Podáváme s brambory nebo rýží.

Další recepty:
ryby nakládané na kyselo, treska s rajčaty, úhoř na víně, makrela na paprice

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.