Recepty

Recepty > omáčky > svíčková z dýně hokaidó

Svíčková z dýně hokaidó recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

cibule, celer, dýně hokaidó, mrkev, kořenová petržel/pastiňák, sojová smetana, umeocet

Jak připravit tento recept:

Na rozehřátém oleji osmahneme cibuli, mrkev, petržel, celer, sůl, bobkový list, zázvor a nové koření. Doprostřed dáme celou dýni, uzené tofu nebo seitan a pečeme přiklopené v troubě 30 minut. Poté dýni a tofu vyjmeme, vše ostatní rozmačkáme nebo propasírujeme, ochutíme umeoctem a můžeme zahustit sojovou smetanou. Omáčkou poléváme nakrájenou dýni a tofu.

Další recepty:
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Kuřecí soté na kari s různě upravenými brambory jako přílohou.
Bavorská svíčková s masem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou jako vhodnou přílohou.
Bramborový guláš podáváme s chlebem.
Koprová omáčka se smetanou.
Plněný meloun podáváme horký, ihned po upečení.
Smaženice z hub s chlebem.
Čočková polévka se zeleninou bez nutnosti ohřívání.
Houbová svíčková zahuštěná a okyselená.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje svíčková z dýně hokaidó a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.