Recepty > čínská kuchyně > šu-si-ču
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
750g vepřové kýty nebo kuřecích prsou, 3 vejce, 50 g škrobu, sůl, olej, 100 g pórku, 150 g hlávkového zelí, 20 ml bílého vína, mletý pepř, chili koření, 50 g glutasolu
Postup přípravy:
Na plátky nakrájené maso promícháme s vejcem, škrobem a solí a zprudka orestujeme na rozehřátém oleji. Poté olej scedíme, přidáme pórek a hlávkové zelí nakrájené na nudličky, podlijeme vínem, podusíme, dochutíme kořením a posypeme glutasolem.
Další recepty:
čínské nudle, pečené kuře se zelím a brambory, čínská polévka, čínská slepičí polévka, játra na cibulce, obalované kuřecí kousky na paprice, kuře na paprice, kuřecí kung-pao, bramborový guláš, kuřecí řízky v jogurtu, kuřecí kostky po indicku, játra básníka Li-po, burgundské hovězí kostky, kuře na kari
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.