Recepty > omáčky > smetanová omáčka s tuňákem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 konzervy tuňáka v oleji, 150 g zakysané smetany, 1 limetka, sůl, pepř
Jak připravit tento recept:
Tuňáka rozmixujeme v oleji se 150 g zakysané smetany. Kůru z limety nakrájíme na jemné plátky. Šťávu vymačkáme a spolu s kůrou přidáme do omáčky, osolíme, opepříme.
Další recepty:
Pikantní kuřecí placičky smažíme na oleji.
Smaženice z žampionů s vajíčkem.
Bramborový guláš se salámem vaříme, dokud nejsou brambory měkké.
Mexická tortila s kuřecím masem a na kousky nakrájenými rajčaty.
Kachna na medu ke které podáváme brambory.
Domácí tatarka do které přidáme sardelovou pastu.
Dýňová polévka se zázvorem posypaná nalámanými slanými sušenkami
Kuřecí srdíčka na smetaně která krátce prohřejeme.
Cibulová omáčka kterou podáváme s knedlíky nebo těstovinami.
Brusinková omáčka k masu pečenému, grilovanému či vařenému.
Chilli con carne krátce prohřejeme.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Těstoviny s tuňákem smícháme s obsahem pánve.
Meruňková omáčka k masu
Dozvíte se zde, jak se připravuje smetanová omáčka s tuňákem a recept na přípravu.