Recepty > kuře > skotská vejce z polotovaru na drůbeží sekanou
Potřebné suroviny:
4 vejce, 300 g polotovaru na drůbeží sekanou, hladká mouka na obalení, 2 vejce, strouhanka, tuk na smažení
Postup přípravy:
Vejce uvaříme natvrdo. Oloupeme je a obalíme tenkou vrstvou polotovaru na drůbeží sekanou. Pak ještě obalíme moukou, v rozšlehaných vejcích a nakonec v prosáté strouhance. Musíme smažit v hlubší pánvi nebo v kastrolku s vyšší dávkou tuku, aby se vše dobře prosmažilo. Podáváme v celku nebo rozkrojené s bramborovou kaší, s brambory, s hlávkovým nebo jiným zeleninovým salátem.
Další jídla:
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Gulášová polévka z mletého masa s polévkovým kořením.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Husí játra jako minutka s rýží.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Obrácené řízky ke kterým podáváme zeleninový salát.
Těstoviny s vejci
Recept na přípravu jídla skotská vejce z polotovaru na drůbeží sekanou přináší na talíř svoji chuť.